FC2ブログ
HOME   »   新橋  »  Asperge
RSSフィード
2018.08.24
DSC09769-1.jpg
最近通う頻度が増えてますが気にしないで(笑)

DSC09770-1.jpg
三政で結構お腹一杯だけど予約しちゃったし取りあえず行かないとね。

DSC09771-1.jpg
いやビックリ土曜なのに最終的には弾かれるお客さんもいる位な賑わいでしたよ。

DSC09772-1.jpg
(´・ω)ノ[|_| |_|]ヽ(ω・`)カンパーイ

DSC09773-1.jpg
お通しはラクレットチーズのバゲット
相変わらずこの塩加減がたまらないんだな。

DSC09774-1.jpg
お、良いお摘みがありましたね。

DSC09776-1.jpg
ワインはこの前ゆきちゃんにお願いしてとってもらったナパバの赤です。
意外と安いのよ。普段は無いので欲しい人は事前に相談した方が酔いと思います。

DSC09777-1.jpg
セロリのピクルス
お腹一杯の時の必須アイテム。

DSC09779-1.jpg
房付ベビーコーンの蒸し焼き
ベビーコーンは髭が旨いんだな。
流石に一人じゃ3軒目なので呑みきれないので余った分はお持ち帰りしてもらいました(笑)

Asperge

東京都港区新橋3-19-1 諏訪ビル 2F
03-3431-1224
17:30~24:00
定休日 日曜
関連記事
スポンサーサイト
« 三政
スパ吉» 

Relate Entry
Entry TAG
ワイン  
Comment
8124
お腹が空いてるとマッシュルームのガーリックソテーいいですね。

8125
ラクレットチーズはハイジのイメージのやつでしたよね😁いつか食べたいですが、やはり左手親指が心配に(笑)🍀のぶ🐶

8126
土曜の新橋で弾かれるほと混むとは。すごい人気店。

8128
お通しのラクレットチーズのバゲットアゲインで永遠に呑めそうです(笑)

8129
お持ち帰りできるのがいいですね。

8131
おはようさぎ🐰
房付ベビーコーン、中々入手できないのですよね!
こちらで頂けるなんて、素敵です♡

8132
そろそろ顔を出しておかないと(笑)

8133
二日酔いじゃないのですが胃もたれが酷いので静養します((´ロ`)

8135
房つきのベビーコーンって食べた事ないです

8136
房付ベビーコーンって、初めて見ました。
普通では手に入らない食材ですよね?食べてみたい。

8137
おおお!
ベビーコーンはヤングより更に若い!
ヒゲも美味しく頂け茶雲ですよね。うんうん。

8138
こんにちは。
ベビーコーンの髭が美味しいと聞いたことがありましたが、本当なのですね〜。どんな感じなのか、食べてみたいです。

8139
ベビーコーンの房は食べないですよね。(笑)ラクレットはこの記事を読む度に食べたくなっております。

8140
房付きベビーコーンですか、もちろん食ったこと
ありません、デカいのの房も食ったことありません。
(^◇^)ケッケッケ...

今回は、あまりベロベロにならなかったんですね、もっと乱れましょう。_(*_ _)ノ彡☆ギャハハハ!!バンバン!!

8157
房付きのベビーコーンは、この季節の限定品ですね。
いいなあ~ 

8472
In orɗer tο achieve success with freelancing, it is necessary to be self-disciplined, motivated, and organized.
When you elect to take the route of freeⅼancing, you will have to
be able to seek and procure potential јobs, be very efficient in sсheduling your time, and have good mɑtһ skilⅼs
for the aim of billing and taxes.

8832
Aw, this was an exceptionally good post. Spending
some time and actual effort to produce a really good
article… but what can I say… I put things off a whole lot and
never seem to get anything done.

9087
Thanks for finally writing about >Asperg | おん蔵の軽く一杯
<Loved it!

9143
Іts not my first time too visit this weƅ page, i am Ƅrowsing this site dailly andd
tzke nice facts from here ever day.

9228
Thanks for finally writing about >Asperge | おん蔵の軽く一杯 <Loved it!

9332
I needed to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every
bit of it. I have you bookmarked to check out new things you post…

9639
Aw, this was an extгemely nice post. Ƭаking a few minutes and actual
effort to prolduce a reɑlly gоod article… but what can I say…
I procrastinate a lott and don't manage to ցet nearⅼy anything done.

9658
I drop a comment whenever I appreciate a article on a site or I have something to add to the discussion. Usually it is triggered
by the passion displayed in the post I browsed. And on this article
Asperge | おん蔵の軽く一杯. I was actually excited enough to post a comment :-)
I do have a couple of questions for you if you
do not mind. Is it simply me or do some of the comments come across as if they
are written by brain dead folks? :-P And, if you are posting on additional sites,
I would like to keep up with you. Would you list all
of your community pages like your twitter
feed, Facebook page or linkedin profile?

9855
Asperge | おん蔵の軽く一杯
Heⅼlо, alⅼ is gߋing psrfectly hеre and ofcourse every one is sharing fаcts,
that's in fact fine, keep up writing.

10197
Vu que c'est un bébé chien ça prend du
temps.

10778
I do not create many responses, however i did some searching and
wound up here Asperge | おん蔵の軽く一杯.
And I do have 2 questions for you if you do not mind.
Is it simply me or does it look like a few of the comments appear like coming from
brain dead visitors? :-P And, if you are posting at other
social sites, I'd like to keep up with everything new you have to post.
Could you make a list of the complete urls of your communal pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

10976
I think everything published was actually very logical.
However, what about this? suppose you added a little
content? I ain't saying your information isn't solid, however what if you added something that makes people desire
more? I mean Asperge | おん蔵の軽く一杯 is kinda boring.

You should glance at Yahoo's home page and watch how they create news
titles to grab viewers to click. You might add a
video or a picture or two to get people excited about what you've written. In my opinion, it could make your posts a
little livelier.

11042
I kow thiѕ if off topic but I'm ⅼooking into ѕtarting my own blolg аnd was wondеring what all is needed to get set up?
І'm assuming having a blog like yours would cost a pretty ρenny?
I'm noot very web savvy ѕo I'm not 100% positіvе. Any tiips or advice wοuⅼd be greatly apρreciated.
Τhank you

11444
I rarely leave responses, but i did a few searching and wound
up here Asperge | おん蔵の軽く一杯.
And I actually do have 2 questions for you if you don't mind.
Could it be only me or does it look like a few of the remarks
look like written by brain dead individuals? :-P And, if you
are writing on other online social sites, I would like to keep up with anything fresh you have to post.
Would you make a list of all of all your communal pages like your
linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

11595
I need to to thank you for this excellent read!!

I definitely loved every little bit of it.
I have you book marked to look at new things you post…

12058
Asperge | おん蔵の軽く一杯
гzeźbiących w wapieniacch nieprawdę od wieków.

12653
I leave a response when I especially enjoy a post on a
website or if I have something to contribute to the conversation. It is caused by the
sincerness displayed in the article I read. And on this article Asperge | おん蔵の軽く一杯.
I was moved enough to post a thought ;) I do have 2 questions for you if
you tend not to mind. Is it just me or do some of the responses look like
they are written by brain dead visitors? :-P And, if you are writing on additional sites, I
would like to keep up with anything new you have to post. Would you
list the complete urls of all your shared pages like your
Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

12812
Aw, this was an exceptionally good post. Spending some time and actual effort to generate a great article… but what
can I say… I put things off a whole lot and don't manage to get nearly anything done.

Trackback
Comment form
プロフィール

おん蔵

Author:おん蔵
お仕事中以外は大体お酒を呑んでいるアル中です(笑)

カレンダー
01 | 2019/02 | 03
- - - - - 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 - -
タグ

ラーメン カレー ゴルフ ホッピー ワイン 立呑み グラタン 焼き鳥 パスタ 鹹蚋仔 とんかつ マティーニ 出汁巻け玉子 玄関食堂 特別なワイン 小龍包 納豆 ヒレカツサンド  紹興酒 ジンギスカン レバ刺し 串かつ 天麩羅 牡蠣おでん 辛子明太子 BBQ 担担麺 朝食  鰻串 ステーキ ポテサラ 18日ビール 鹹豆漿 炒飯 蛋餅 すき焼き アヒージョ 照り焼きチキンサンド ポテトフライ 魯肉飯 ポルチーニ 焼きそば 〆鯖 もつ鍋 パンダ おでん 焼肉 チャーシュー 肉山 チョイ呑み おじや 饂飩 もつ焼き 海鞘 生姜焼き 金宮 刺し盛り チューハイ 烏賊 珈琲 痛風鍋 シークアーサー 天羽の梅 タン 四川怪味鶏 鴨鍋 おばんざい いりこ パクチー 鮪の脳天 Tボーン ナン 食堂 火鍋 滷味 秋刀魚 刺身 鵝肉 焼酎 鯛めし 親子丼 ブライマイスター ピザ 吾左衛門鮓 オムカツ 烏賊大根 大友 ハラミ焼き らんらん 食堂呑み やまや 白鶴酒造   豚バラニンニクソース 博多饂飩 温泉 海鮮砂鍋飯定食 生姜味噌 小龍湯包 丸鶏の素揚げ いせや立呑みの会 台湾ラーメン 寿司屋 煮込み 勝沼酒造 クミン炒め 胡椒餅 トリッパ エスカルゴ 煮凝り ポークソテー 冷やし中華 マカサラ 油淋鶏 グリップ交換 マグナム バカ ハムカツ メガハイボール ラクレット ピザーラ 水餃子 バイス パン レバー醤油煮 ベーコンエッグ クリームチーズ醤油漬け 角打ち bar 豚ばら肉と茄子の青韮醤油炒め チーズ 喉黒 アミレバ 豆乳ハイ 卵焼き 肉豆腐 吉野家 新幹線 おにぎり 熟成肉 ラム ピーマンの肉詰め 冷やしおでん Tボーンステーキ プロシュート 担仔麺 近江牛 生ホッピー モヒート 塩ちゃんこ 葉巻 お新香 雞肉飯 

FC2アフィリエイト
検索フォーム
カウンター
ブロとも申請フォーム
月別アーカイブ
QRコード
QR
アクセスランキング
[ジャンルランキング]
グルメ
46位
アクセスランキングを見る>>

[サブジャンルランキング]
お酒/ドリンク
1位
アクセスランキングを見る>>

PAGE TOP